Nationaal Congres Familiebedrijven

Inhoud

Ook in deze 21ste eeuw kan het belang van familiebedrijven niet worden overschat, met in Nederland minstens 260.000 familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor ruim 49% van de werkgelegenheid en bijna 53% van het Bruto Nationaal Product. Familiebedrijven onderscheiden zich van niet-familiebedrijven door de interactie tussen het bedrijfs-, eigendoms- en familiesysteem. Zij beschikken over een bijzondere vorm van ondernemerschap; een vorm die vaak uitsluitend wordt begrepen door mensen afkomstig uit en opgegroeid in een familiebedrijf. Een grote uitdaging voor u als adviseur om het familiebedrijf op een succesvolle manier bij te staan.

Welke dilemma’s spelen bij het beleggen van familiekapitaal en welke fiscale aspecten verdienen hierbij de aandacht? Op welke manier kunnen ingewikkelde juridische structuren bij familievermogensbeheer worden vereenvoudigd? Wat betekent de huidige bedrijfsopvolgingsregeling voor het familiebedrijf? Hoe vindt men de balans tussen verschillende belangen en rollen van eigenaren, directeuren en familieleden?

Deze en andere belangrijke vragen over de advisering van het familiebedrijf worden beantwoord op het Nationaal Congres Familiebedrijven.

De derde editie van het Nationaal Congres Familiebedrijven zal plaatsvinden in april 2018. 

Voor meer informatie: www.ncfamiliebedrijven.nl.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)
9.45 - 17.00 uur
Landgoed Zonheuvel Doorn
Docent(en)
Prijs

Prijs: €295

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Juara Verheij
Juara Verheij

 070-3198912
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Licent Academy

Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Licent Academy | Laan van Zuid Hoorn 29 » 2289 DC Rijswijk ZH |  (070) 3198910 | opleidingen@licentacademy.nl