Studiemiddag Netwerk Adviseur Familiebedrijf voorjaar 2019

Inhoud

Op dinsdag 18 juni vindt de studiemmidag voorjaar plaats. Op deze dag praten twee specialisten u bij over de laatste ontwikkelingen en is er een netwerkborrel.

Leden kunnen zich gratis aanmelden door de couponcode NAF180619 te gebruiken. 

Bent u nog geen lid van het NAF? 
Het Netwerk Adviseur Familiebedrijf is een multidisciplinair netwerk voor adviseurs van het familiebedrijf. Met een vakblad, een jaarlijks congres en halfjaarlijkse studiemiddagen helpen we de adviesbranche om kennis en vaardigheden te vergroten.

Lid worden
Meld u nu aan en krijg twee maal per jaar toegang tot een studiedag, toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven en vier maal per jaar het Vakblad Familiezaken. De jaarlijkse contributie bedraagt € 695. 

> Aanmelden voor het NAF 

Ook niet leden kunnen een studiemiddag bijwonen, de prijs bedraagt dan €195,-

Onderwerpen

13:00 - 13:30
Ontvangst

13:30 - 15:00
Werken aan casuïstiek rond bedrijfsopvolging:?de keuze en dilemma’s - mr. dr. Mascha Hoogeveen

Bedrijfsopvolging is het grote thema in familiebedrijven, waarin de overlappende systemen van bedrijf, familie en eigendom op scherp komen te staan. Bij bedrijfsopvolging spelen de fiscale faciliteiten vanwege het financiële belang een grote rol. Maar is de fiscale meest optimale vormgeving het beste voor het familiebedrijf? Aan de hand van diverse casusposities worden diverse dilemma's besproken.

15:00 - 15:30
Omgaan met verschillende persoonlijkheden - Dorine Huijbregts MBA

Hoe krijgt u meer inzicht in het type persoonlijkheid van de familieleden of ondernemer waar u mee aan tafel zit? Hoe neemt u weerstand weg? Wat moet u vooral niet doen? Hoe voorkomt u, als blijkt dat u een tegenpool bent, dat u in zijn/haar allergie komt? Welk gedrag kunt u veranderen om te zorgen dat het familiebedrijf of ondernemer open staat voor u advies? Dorine Huijbregts zal u aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen deze vragen met u beantwoorden en inzicht geven hoe u beter kunt communiceren met het familiebedrijf of ondernemer.

17:00
Afsluiting en netwerkborrel in de bar 

 

Planning

Dinsdag 18 juni

13:30 - 17:30

Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Studiemiddag Netwerk Adviseur Familiebedrijf voorjaar 2019 te Landgoed Groot Kievitsdal Baarn. De factuur à €195 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 18 juni 2019
12:30 - 16:45
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn
Prijs

Prijs: €195

Betaling: Voor leden van het Netwerk Adviseur Familiebedrijf is de studiedag inbegrepen bij het lidmaatschap. Gebruik bij inschrijving couponcode NAF180619

Accreditatie
 • pe rbRB: i.a.
 • pe nbaNBA: i.a.
 • pe knbKNB: i.a.
 • pe ffpFFP: i.a.
 • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
  Eigen inbreng volgens PE-reglement.

  Nederlandse Orde van Advocaten
  Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

 0612556310
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl