Studiemiddag Netwerk Adviseur Familiebedrijf najaar 2019

Inhoud

Op donderdag 7 november vindt de studiemmidag najaar plaats. Op deze dag praten twee specialisten u bij over de laatste ontwikkelingen en is er een netwerkborrel. 

Leden kunnen zich gratis aanmelden door de couponcode NAF071119 te gebruiken. 

Bent u nog geen lid van het NAF? 
Het Netwerk Adviseur Familiebedrijf is een multidisciplinair netwerk voor adviseurs van het familiebedrijf. Met een vakblad, een jaarlijks congres en halfjaarlijkse studiemiddagen helpen we de adviesbranche om kennis en vaardigheden te vergroten.

Lid worden
Meld u nu aan en krijg twee maal per jaar toegang tot een studiedag, toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven en vier maal per jaar het Vakblad Familiezaken. De jaarlijkse contributie bedraagt € 695. 

> Aanmelden voor het NAF 

Ook niet leden kunnen een studiemiddag bijwonen, de prijs bedraagt dan €195,-

Onderwerpen

 

De positie v/d commissaris bij conflicten binnen familiebedrijf - drs. Peter-Jan Smits
Laat de RVC niet zijn vingers branden aan de genoemde conflicten maar kies voor een onafhankelijke derde. Peter-Jan Smits vertelt over de rol van een commissaris en met name de rol van de voorzitter van de raad van commissarissen en voordelen van mediation bij conflicten binnen een familiebedrijf. Tevens neemt hij u mee in de preventieve fase voor het ontstaan van een conflict in een familiebedrijf. Wat werkt er wel en wat niet. 

Hoe kun je als adviseur groeien in de kwaliteit van je aanwezigheid? - mr. Anke Kootstra
Systemisch werk is een manier die je in dilemma's helpt om naar de kern van een vraagstuk te gaan, mogelijkheden te ontdekken in verscholen emotionele processen, én jezelf beter te leren kennen tegelijk. Begeleid je familiebedrijven en wil je praktisch ervaren hoe een (organisatie-) systeemopstelling in zijn werk gaat in een groep, dan is deelname aan deze studiemiddag iets voor jou. Na een korte inleiding over de methode, is er ruimte voor een (organisatie-)opstelling op basis van een actuele vraag die in de groep deelnemers leeft in hun begeleiding van familiebedrijven.

Planning

Dinsdag 7 november

13:30 - 17:00

Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Studiemiddag Netwerk Adviseur Familiebedrijf najaar 2019 te Landgoed Groot Kievitsdal Baarn. De factuur à €195 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 7 november 2019
13:30 - 17:00
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn
Prijs

Prijs: €195

Betaling: Voor leden van het Netwerk Adviseur Familiebedrijf is de studiedag inbegrepen bij het lidmaatschap. Gebruik bij inschrijving couponcode NAF071119

Accreditatie
  • pe rbRB: 3 PE-punten algemeen
  • pe nbaNBA: 3 PE-uren
  • pe knbKNB: 3 PE-punten
  • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
    Eigen inbreng volgens PE-reglement.

    Nederlandse Orde van Advocaten
    Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

 0612556310
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl