Studiedag Netwerk Adviseur Familiebedrijf najaar 2018

Inhoud

Licent Academy heeft het Netwerk Adviseur Familiebedrijf (NAF) opgericht: een multidisciplinair netwerk voor adviseurs van het familiebedrijf. Met een vakblad, een jaarlijks congres en halfjaarlijkse studiemiddagen helpen we de adviesbranche om kennis en vaardigheden te vergroten. Alles om het familiebedrijf verder te helpen. Nederland heeft minstens 260.000 familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor ruim 49% van de werkgelegenheid en bijna 53% van het Bruto Nationaal Product. De kans is zeer groot dat een deel van uw cliënten ook een familiebedrijf is. De dynamiek van het familiebedrijf zorgt voor veel uitdagingen. Alleen juridische, fiscale of financiële kennis is niet voldoende.

Dynamiek
Steeds meer professionals ontdekken dat het familiebedrijf interessante mogelijkheden biedt voor hun dienstverlening. Inzicht in de dynamiek van het familiebedrijf vergroot de toegevoegde waarde van de advisering. Familiebedrijven gaan anders om met belangrijke kwesties als financiering, personeel, governance en opvolging. Vaak liggen daar zowel de succesfactoren als de zwakheden van het familiebedrijf besloten.

Nieuw netwerk 
Met NAF zetten we een nieuw netwerk voor adviseurs op, dat draait om het familiebedrijf. Twee maal per jaar organiseren we een studiemiddag waar specialisten hun kennis delen met adviseurs uit verschillende disciplines. Als lid van NAF heeft u bovendien toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven én ontvangt u vier maal per jaar het Vakblad FamilieZaken. 

Lid worden
Meld u nu aan en krijg twee maal per jaar toegang tot een studiedag, toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven en vier maal per jaar het Vakblad Familiezaken. De jaarlijkse contributie bedraagt in 2017 € 695. 

> Meer informatie 

Op donderdag 1 november vindt de tweede studiedag plaats. Op deze dag praten drie specialisten u bij over de laatste ontwikkelingen en is er een netwerkborrel. 

Leden kunnen zich gratis aanmelden door de couponcode NAFstudiedag2018 te gebruiken. 

Bent u nog geen lid van het NAF? Ook dan kunt u de bijeenkomst bijwonen! De prijs bedraagt dan 195 euro. 

Onderwerpen

Het programma volgt zo spoedig mogelijk. 

Planning

Donderdag 1 november

Locatie wordt later bekend gemaakt

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Studiedag Netwerk Adviseur Familiebedrijf najaar 2018 te . De factuur à €195 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 1 november 2018
14:00 - 17:00
Prijs

Prijs: €195

Betaling: Voor leden van het Netwerk Adviseur Familiebedrijf is de studiedag inbegrepen bij het lidmaatschap. Gebruik bij inschrijving couponcode NAFstudiedag2018.

Accreditatie

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl