Permanente Educatiedag Trustkantoren

Inhoud

Er is nog geen startdatum van deze cursus bekend. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de startdatum, mail dan Jelle Berghuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en u ontvangt bericht zodra deze bekend is. Klik hier voor meer PE-sessies.

Dit najaar organiseert Sdu Licent Academy alweer de tiende (!) PE-dag Trustkantoren. In een aantal presentaties bespreken we de laatste ontwikkelingen op het terrein van de toezichtregelgeving en de fiscale actualiteit. Zoals gebruikelijk sluiten we deze dag af met een borrel.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
(Datum nader te bepalen)
09:30 uur - 17.00 uur
Hotel Schiphol A4
Prijs

Prijs: €495

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur. Leden van het Register Certified Trust Officer en het Register Certified Compliance Officer Trust & Company Service Providers ontvangen 10% korting. Gaarne vermelden in het opmerkingenveld bij uw aanmelding.

Accreditatie
  • pe hqHQ: 5 PE-punten

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Jelle Berghuis
Jelle Berghuis

 070-3780752
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl