PE-Pitstop Terrorismefinanciering en sanctiewetgeving

Inhoud

Uit DNB's Toezicht Vooruitblik 2017 bleek dat de beheersing van risico's in verband met sanctieregelgeving - maar ook terrorismefinanciering - sector breed nog altijd van onvoldoende niveau zou zijn. Zo stelde DNB onlangs vast dat meerdere trustkantoren niet bekend waren met de Nederlandse sanctielijst (terrorismelijst). Dit terwijl DNB in 2015 al constateerde dat de naleving van de Sanctiewet door trustkantoren beter moest. Zo controleerden onderzochte trustkantoren uitsluitend of relaties voorkwamen op de sanctielijsten, maar niet of transacties (handelingen) zagen op 'embargogoederen'. Werk aan de winkel dus.

Planning

Donderdag 17 mei 2018

15:30 - 18:45 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor PE-Pitstop Terrorismefinanciering en sanctiewetgeving te Hotel Schiphol A4. De factuur à €295 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 17 mei 2018
15.30 uur - 18.45 uur
Hotel Schiphol A4
Prijs

Prijs: €295

Accreditatie

    Holland Quaestor
    3 PE-punten i.a.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Jelle Berghuis
Jelle Berghuis

 070-3780752
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl