Lidmaatschap Netwerk Adviseur Familiebedrijf

Inhoud

Het Netwerk Adviseur Familiebedrijf (NAF) is een multidisciplinair netwerk voor adviseurs van het familiebedrijf. Inzicht in de dynamiek van het familiebedrijf vergroot de toegevoegde waarde van de advisering. Familiebedrijven gaan anders om met belangrijke kwesties als financiering, personeel, governance en opvolging. Vaak liggen daar zowel de succesfactoren als de zwakheden van het familiebedrijf besloten.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van het Netwerk Adviseurs Familiebedrijf verschaft u onder meer de volgende voordelen: 

  • Twee maal per jaar de studiedag: 3-4 uur relevante kennis en vaardigheden voor de adviseur van het familiebedrijf met netwerkborrel ter afsluiting (per studiedag 3+ PE-uren)
  • Toegang tot het jaarlijkse Congres Familiebedrijven (5+ PE-uren)
  • Vier maal per jaar het Vakblad Familiezaken 

De jaarlijkse contributie bedraagt € 695. Dit is inclusief alle hiervoor opgesomde voordelen.

Meer informatie? Neem contact op met Juara Verheij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3780751

 

Praktisch

Prijs

Prijs: €695 (jaarcontributie)

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl