Sdu incompany, goed geregeld

Een passende educatieoplossing voor elke organisatie

Inhoud

Hoe zorg je dat jouw medewerkers de opleidingen en cursussen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haal je de tijd en kennis vandaan om deze opleidingsmogelijkheden te organiseren?

Sdu biedt uitkomst!
Wij verzorgen tientallen incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een losse cursus tot een meerdaagse opleiding, of een traject van 10 bijeenkomsten over verschillende relevante thema’s & ontwikkelingen uit de praktijk. Van een vaktechnische cursus tot een vaardigheden training.

Speciaal voor jou ontwikkeld
Alle opleidingen en cursussen uit onderstaande aanbod kunnen wij ook als Incompany organiseren. Maar ook een speciaal voor jou op maat gemaakte opleiding of cursus behoort tot de mogelijkheden. Onze congresmanagers staan voor je klaar, om je te helpen bij de ontwikkeling en organisatie van deze incompany. We denken graag met je mee over onderwerpen, sprekersselectie en onderwijsvorm. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. En uiteraard staat onze professionele backoffice paraat om je te ontzorgen in het uitvoeringsproces.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Graag direct contact?
Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij jouw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden! Bart Boreel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Boreel Bart 

 

 

 

Praktisch

Prijs

Prijs: €  Nader te bepalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden