Sdu incompany, goed geregeld

Een passende educatieoplossing voor elk trustkantoor

Inhoud

Hoe zorgt u dat uw medewerkers de opleidingen en cursussen kunnen volgen die aansluiten op hun behoeften? En waar haalt u de tijd en kennis vandaan om deze opleidingsmogelijkheden te organiseren?

Sdu biedt uitkomst!
Wij verzorgen tientallen incompany opleidingen en cursussen per jaar. Van een losse cursus tot een meerdaagse basisopleiding trust officer, of een traject van 10 bijeenkomsten over verschillende relevante thema’s & ontwikkelingen uit de trust praktijk. Van een vaktechnische cursus “Wwft voor trustkantoren” tot een vaardigheden training “Thuiswerken voor teams”.

Speciaal voor u ontwikkeld
Alle opleidingen en cursussen uit onderstaande aanbod kunnen wij ook als Incompany organiseren. Maar ook een speciaal voor u op maat gemaakte opleiding of cursus behoort tot de mogelijkheden. Onze congresmanagers staan voor u klaar, om u te helpen bij de ontwikkeling en organisatie van deze incompany. We denken graag met u mee over onderwerpen, sprekersselectie en onderwijsvorm. Of het nu gaat om een losse cursus of een webinar van twee uur of een volledig traject van meerdere bijeenkomsten met gepersonaliseerde leeromgevingen. En uiteraard staat onze professionele backoffice paraat om u te ontzorgen in het uitvoeringsproces.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Graag direct contact?
Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie, kantoor, bedrijf, instelling of vereniging kunnen doen? Laat mij uw specifieke educatiebehoefte weten en ik bespreek graag de mogelijkheden met u! Jorick Wijnen, telefoon 06-10898504, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Jorick vierkant 

 

 

 

Praktisch

Prijs

Prijs: €  Nader te bepalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden