Sdu fietst door

Inhoud

Sdu fietst door dit najaar
Dat wil zeggen dat we dit najaar ruim 75 online en fysieke bijeenkomsten aanbieden, waarvan een deel nu al startgarantie heeft. Deze bijeenkomsten zullen dus gegarandeerd starten, zolang contactonderwijs mogelijk is volgens de corona-maatregelen. Maar dat is nog niet alles...

Rijdt u straks op één van deze 9 duurzame fietsen?
Wilt u kans maken op deze duurzame fiets? Sdu geeft er maar liefst 9 weg!

beedl fiets

Wat moet u doen om kans te maken?
Vraag via de bestelknop de poster met ons cursusaanbod voor het najaar gratis aan. Hang deze poster op een zichtbare plek op kantoor (bijvoorbeeld bij de printer) of thuis, maak een foto en plaats deze op social media met #sdufietstdoor. U kunt gebruik maken van Linkedin, Twitter, Instagram of Facebook. Op al deze kanalen is Sdu te vinden.

Vanuit alle posts op social media met deze hashtag worden de 9 winnaars gekozen!

Dus, hang die poster op, maak een foto en plaats hem met #sdufietstdoor op social media. En misschien fietst u dit najaar wel op deze duurzame fiets!

De actie loopt tot 18 oktober 2020 en eind oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Roetz bouwt de fietsen - duurzaam en toekomstbestendig
Bij Roetz-bikes.com geloven ze in tweede kansen en streven ze naar een circulaire en inclusieve samenleving. Zij zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. Zij zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit afgedankte tweewielers. Met de hand én met trots. Roetz leidt ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.

Een dag in de circulaire sociale fabriek Roetz

Praktisch

Prijs

Prijs: €0
Bestel de poster en de poster wordt naar u opgestuurd. Wilt u kans maken op één van de geweldige (kantoor)fietsen? Hang de aangevraagde poster dan op een mooie plek op kantoor (bijvoorbeeld bij de printer) of thuis, maak een foto en deel deze vóór 18 oktober op social media met #sdufietstdoor. Eind oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden