Brexit Congres

Inhoud

In de nacht van 29 op 30 maart 2019 trekt het Verenigd Koninkrijk zich officieel terug uit de Europese Unie. Aangezien het VK een van Nederlands grootste handelspartners is, heeft de uittreding grote gevolgen voor het Nederlandse zakenleven. Hoe de nieuwe relatie met het VK er dan uitziet, weten we nu nog niet. De Brexit-onderhandelingen zijn nog in volle gang. Volgens de laatste ontwikkelingen lijkt een harde Brexit van de baan. De oplossing lijkt een douane-unie tussen EU en VK, hoewel de Britten hier eerder juist allergisch voor leken te zijn. Ten tijde van het congres zullen alle kaarten op tafel liggen. Hoog tijd om de balans op te maken!

Vooraanstaande specialisten maken u tijdens dit multidisciplinaire congres wegwijs in de post-Brexit wereld. Zij helpen u de negatieve impact van de wijzigingen zoveel mogelijk te beperken en wijzen u waar mogelijk op nieuwe kansen. Na het plenaire gedeelte, zal er in themasessies verder worden ingezoomd op de impact vanuit oa douane, fiscaal en juridisch perspectief.

Het evenement is in het bijzonder gericht op douane-expediteurs, btw’ers, fiscalisten, en juridische professionals werkzaam bij of voor bedrijven die zaken doen met het VK.

Verdere invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Onderwerpen

Donderdag 04 april 2019

Tijd: 09:30 tot 17:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Brexit Congres te . De factuur à €395 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 4 april 2019
9.30 - 17.00 uur
WTC Rotterdam
Prijs

Prijs: €395

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

J. Wijnen
J. Wijnen

 06-10898504
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl