Masterclass Estate Planning in 3D

Inhoud

Op 11 september laden de meesters in estate planning uw accu weer op voor een succesvol najaar. De dynamische triopresentatie maakt het mogelijk om alles uit de kast te halen. Civielrechtelijke en fiscale techniek op het allerhoogste niveau! Gebracht op inspirerende wijze zoals u van de heren gewend bent.

Optimale planning
Wat zijn de belangrijkste instrumenten voor estate planning van dit moment? Met welke jurisprudentie en wet- en regelgeving moet ik rekening houden? Wat zijn de meest gemaakte fouten in estate planning en hoe voorkom ik die? Wat is het ideale testament voor 2019? Hoe optimaliseer ik de bedrijfsopvolging?

Q&A
De dag wordt afgesloten met een uur interactieve Q&A waarin u de gelegenheid krijgt om de specialisten van ScholsBurgerhartSchols prangende vragen uit de praktijk voor te leggen.

Klaar voor het najaar
Benieuwd waar u dit najaar écht punten mee kunt scoren bij uw cliënt? Kom op 11 september naar Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en ga het najaar in met een enorme dosis kennis, inspiratie en energie om weer aan de slag te gaan. Succes gegarandeerd!

Planning

Dinsdag 11 september 2018

09:30 - 17:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Masterclass Estate Planning in 3D te Landgoed Groot Kievitsdal Baarn. De factuur à €750 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 11 september 2018
09.30 uur - 17.00 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn
Prijs

Prijs: €750

Accreditatie
  • pe rbRB:  6 punten fiscaal
  • pe nbaNBA: 6 PE-uren
  • pe knbKNB: 6 punten
  • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
    Eigen inbreng volgens PE-reglement.

    Nederlandse Orde van Advocaten
    Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Sandra de Graaf
Sandra de Graaf

 070-3780747
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl