Online cursus 'Omgaan met emoties van de ondernemer in tijden van crisis'

Inhoud

Welke emoties kunnen er spelen in de verschillende fasen van de huidige Covid-19 crisis bij de ondernemer? Hoe kun je hier als adviseur (van familiebedrijven) goed mee omgaan en juist nu van meerwaarde zijn? 

Door Covid-19 hebben sommige familiebedrijven naast bijvoorbeeld vraagstukken rondom de opvolging, die vaak al genoeg energie vragen van u als adviseur, er wellicht een nieuw 'vraagstuk' bij. Komt de voortgang van het familiebedrijf door de Covid-19 crisis in de problemen? Hierbij gaan vaak allerlei emoties mee gemoeid. Als adviseur wilt u het familiebedrijf uiteraard zo goed mogelijk bijstaan.  

Dorine Huijbregts, ondernemers- en bedrijfsopvolgingscoach, zal aan de hand van theorie en haar praktijk in gaan op bovengenoemde vragen. Tijdens de online cursus is er mogelijkheid om vragen te stellen via de chat functie, die Dorine live zal behandelen. Ook van te voren een vraag of een specifieke casus insturen behoort tot de mogelijkheid. 

Onderwerpen: 

 • Het theoretisch model over persoonlijke rouw en organisatie crisisfasen zal besproken worden. Hiermee krijg je als adviseur inzicht in fasen in het crisisproces en de emoties die hierbij spelen.
 • Hoe gaat u als als adviseur hiermee om in uw communicatie en advies?
 • Aan de hand van een persoonlijkheids-model zal inzicht worden gegeven in hoe de karakterstructuur van de ondernemer door kan schieten op een kwade dag in crisistijd en hoe je hierop als adviseur kan anticiperen.
 • Do’s & don'ts

Emoties binnen familiebedrijven zijn alledaags, daarom is deze online cursus niet alleen voor nu interessant. Dorine zal handvatten geven die ook in de toekomst van pas kunnen komen. 

Planning

Dinsdag 16 juni 2020

Tijd: 13:00 - 14:00 uur

Online videoconferentie

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus 'Omgaan met emoties van de ondernemer in tijden van crisis' te Online webinar. De factuur à €75 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 16 juni 2020
13:00 - 14:00 uur
Online webinar
Prijs

Prijs: €75

Betaling: U ontvangt kort voor de startdatum de factuur.

Accreditatie
 • pe rbRB: 1 PE-punt i.a.
 • pe nbaNBA: 1 PE-uur i.a.
 • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
  Eigen inbreng volgens PE-reglement.

  Nederlandse Orde van Advocaten
  Eigen inbreng volgens Verordening Vakbekwaamheid.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Maik Wessels
Maik Wessels

 0612556310
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden