Online cursus werken over de grens met België

Inhoud

Tijdens deze online cursus staat het belastingverdrag tussen België en Nederland centraal.

In het eerste onderdeel zal Belg en internationaal belastingrecht specialist Andy Cools uitgebreid ingaan op het bestuurdersartikel, waarbij hij ook aandacht zal besteden aan de recente ontwikkelingen in de Belgische jurisprudentie en rulingpraktijk. De problematiek rondom de in België wonende directeur-groot-aandeelhouder wordt ook behandeld.

Daarna zal internationaal loonheffingsspecialist Carlo Douven ingaan op het arbeids- en het pensioenartikel. Recente jurisprudentie en ontwikkelingen komen aan de orde. Daar horen zeker bij de kwalificerende buitenlandse belastingplicht, Belgische pensionado’s met Nederlandse oudedagsvoorzieningen en de lopende verdragsonderhandelingen voor een nieuw belastingverdrag.

Onderwerpen

  • Bestuurdersartikel (actualiteiten, Belgische jurisprudentie en DGA) - Andy Cools
  • Arbeids- en pensioenartikel (kwalificerende buitenlandse belastingplicht, Belgische pensionado’s, nieuw verdrag) - Carlo Douven

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus werken over de grens met België te Online webinar. De factuur à €295 (ex btw) ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Maandag 21 juni 2021
15.00 uur - 18.00 uur
Online webinar
Prijs

Prijs: €295 (ex btw)

Betaling: De factuur ontvangt u kort voor de startdatum.

Accreditatie
Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

J. Wijnen
J. Wijnen

 06-10898504
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden