Online cursus Alternatieve privacystructuren OCV & OFGR

Inhoud

De Wet aanpassing fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen heeft veel stof doen opwaaien in de fiscale adviespraktijk, vandaar dat de behandeling in de tweede kamer is doorgeschoven naar 2023. Daarmee lijkt de onzekerheid alleen maar langer te gaan duren. Pro-actieve adviseurs wachten het wetgevingsproces liever niet af en zijn actief op zoek naar alternatieven voor de OCV & OFGR om vermogen te anonimiseren.

In deze interactieve sessie onderzoeken ervaren fiscalisten Jeroen Peters en Dion Wetterhahn verschillende nationale en grensoverschrijdende alternatieven die in de fiscale praktijk rondzingen. Daarbij is voor de deelnemers tevens mogelijkheid om vooraf een vraag of casus in te brengen.

N.B. Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel met camera & microfoon. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies. 

Planning

Maandag 06 maart 2023

Tijd: 10:00 - 12:00 uur

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus Alternatieve privacystructuren OCV & OFGR te Online webinar. De factuur à €195,- ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Maandag 6 maart 2023
10.00 uur - 12.00 uur
Online webinar
Prijs

Prijs: €195,-

Betaling: U ontvangt kort voor de startdatum de factuur.

Accreditatie
Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

J. Wijnen
J. Wijnen

 +31 6 10 89 85 04
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 ยป 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden