Online cursus BOR & Vastgoed: Hoe lang nog?

Inhoud

Hoelang blijft de BOR in zijn huidige vorm nog bestaan? De kans op een forse versoberingsslag binnen nu en twee jaar is groot. De voortekenen beloven weinig goeds: het CPB stelt de doelmatigheid van de BOR ter discussie en enkele Tweede Kamerleden willen met een initiatiefwetsvoorstel de vrijstelling en toegang tot de BOR beperken. En dan is er nog de aankondiging van het kabinet: ‘verhuurd vastgoed komt straks niet meer in aanmerking voor de BOR’. 

In deze online cursus leer je hoe je voor je vastgoedklanten op deze voortekenen kunt inspelen. Als familie- en vastgoedbedrijven nog een kans willen maken om de BOR te kunnen toepassen, is snel handelen geboden. Als belastingadviseur vervul je daarbij een cruciale rol.

Waar liggen de kansen en bedreigingen? Welke mogelijkheden en belemmeringen zijn er om de BOR te kunnen toepassen in vastgoedsituaties? Is het nog mogelijk om tot een vergelijk te komen met de fiscus? En zo ja, voor welke specifieke situaties geldt dat dan? In deze online cursus krijg je aan de hand van casusposities en praktijkvoorbeelden antwoord op deze vragen. 

Onderwerpen

  • Voorsorteren op een versobering van de BOR
  • Praktijkervaringen met onderhandelingen en procedures
  • Toepassen vermogensetikettering: waar liggen de kansen?
  • Actuele rechtspraak over beleggen versus ondernemen.

Planning

Maandag 13 november 2023

10:00 - 12:00 uur.

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus BOR & Vastgoed: Hoe lang nog? te Online cursus. De factuur à €195 ex btw ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Maandag 13 november 2023
10.00 uur - 12.00 uur
Online cursus
Prijs

Prijs: €195 ex btw

Betaling: Je ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Accreditatie
Docent(en)

Vragen

Heb je vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor je. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor jouw kantoor.

Aryane IJssel de Schepper
Aryane IJssel de Schepper

 070-3780750
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden