Online cursus Alternatieve privacystructuren OCV & OFGR

Inhoud

Op 1 januari jl. zijn de Wet fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen en de Wet aanpassing fonds voor gemene rekening […] in werking getreden. Alle open (dat wil zeggen vennootschapsbelastingplichtige) commanditaire vennootschappen en het gros van alle open fondsen voor gemene rekening worden transparant voor de heffing van de dividend-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. Voor veel structuren, waar een cv of FGR onderdeel van uitmaakt, heeft dit een materiële impact. De wetgever heeft voor overgangsrecht gezorgd, waardoor deze gevolgen gemitigeerd kunnen worden en waar zelfs gebruik van kan worden gemaakt.

In deze interactieve sessie gaat Jeroen Peters, al enige jaren door de Chambers High Net Worth Guide gerangschikt als een van de leidende fiscalisten in Nederland op dit vlak, in op deze materie. Deelnemers hebben de mogelijkheid om vooraf een vraag of casus in te brengen.

N.B. Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel met camera & microfoon. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies. 

Planning

Donderdag 14 november 2024
10:00 -12:00
Online cursus

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Online cursus Alternatieve privacystructuren OCV & OFGR te Online cursus. De factuur à €195 excl. btw ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Donderdag 14 november 2024
10:00 - 12:00
Online cursus
Prijs

Prijs: €195 excl. btw

Betaling: je ontvangt kort voor de startdatum de factuur.

Accreditatie
Docent(en)

Vragen

Heb je vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor je. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor jouw kantoor.

Sdu Licent Academy
Sdu Licent Academy

 070-3780750
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden