TAXContent

Inhoud

Onze fiscalisten zijn elke dag bezig met het vertalen van fiscale informatie naar uw praktijk. Voor websites als Taxence.nl, voor praktijkgerichte toolkits, voor nieuwsbrieven en voor tijdschriften. Alle belangrijke rechtspraak, wetgeving en overheidsbesluiten wordt samengevat en verwerkt tot praktisch toepasbare artikelen, geldbesparende tips en waarschuwingen.

 

Ideaal voor uw relatiemarketing

Met TAXContent krijgt u zes keer per jaar een tekstbestand toegestuurd met zeer actuele korte nieuwsberichten, artikelen en tips. U kunt de tekst zelf verwerken in een brief, e-mail of op uw website.

Dat zijn vijf edities plus onze jaarlijkse Special Eindejaarstips. U krijgt daarmee direct toepasbare knowhow tegen de scherpste prijs. 

De edities tellen ieder circa 8 pagina’s A4 (ca. 3000 woorden) met 15 á 20 verschillende items, overzichtelijk ingedeeld in verschillende rubrieken, herkenbaar voor de MKB-ondernemer. De Special Eindejaarstips telt circa 10 pagina’s en kost normaal € 275 (vanaf).

Klik hier voor een voorbeeld van de TAXContent nieuwsbrief

 

Voor meer informatie en bestellen neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktisch

Auteur(s)
Prijs

Prijs: €950 (vanaf)

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden