Prinsjesdagspecial Belastingplan 2018

Inhoud

Ook dit jaar heeft de vakredactie van Sdu Licent Academy weer een Prinsjesdagspecial samengesteld op basis van het Belastingplan en overige fiscale maatregelen. De belangrijkste wijzigingen zijn voor u op een overzichtelijke, toegankelijke manier samengevat. Bestel nu en ontvang de Prinsjesdagspecial Belastingplan 2018 direct in uw inbox!

> Bekijk de Prinsjesdagspecial 2016

Als u de Prinsjesdagspecial bestelt, ontvangt u deze als Word-bestand, zodat u eenvoudig (stijl)wijzigingen kunt aanbrengen. In het kader van relatiemarketing zetten veel kantoren deze Prinsjesdagspecial op hun website of versturen deze in eigen huisstijl aan hun cliënten.

 

Levering: Per direct

Omvang: 12 pagina's

Prijs: € 250

Praktisch

Prijs

Prijs: €250

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl