Special Belastingwijzigingen 2018

Inhoud

De special Belastingwijzigingen 2018 vormt een overzichtelijke weergave van de belangrijkste wijzigingen voor 2018, aangevuld met de fiscale plannen uit het nieuwe regeerakkoord.

 

Geschreven voor uw cliënt

Dit document is geschreven voor de ondernemer en daarmee ideaal voor relatiemarketing richting uw cliënt. De special heeft een omvang van 39 pagina's A4 en bevat praktijkgerichte tips en adviezen.

> INHOUDSOPGAVE

 

Ideaal voor relatiemarketing

Als u de special Belastingwijzigingen 2018 bestelt, ontvangt u deze als Word-bestand, zodat u eenvoudig (stijl)wijzigingen kunt aanbrengen. Veel adviseurs delen dit overzicht met hun cliënten door (delen van) de special op hun website te zetten of in hun eigen huisstijl te versturen aan hun relaties. Als trusted advisor kunt u vervolgens uw cliënten helpen bij het optimaal benutten van de nieuwe situatie.

 

Publicatiedatum: 2-1-2018

Omvang: 39 pagina's A4

Prijs: € 250

Levering: direct per mail in Word-format

Praktisch

Auteur(s)
Prijs

Prijs: €250

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl