Een opleiding op maat gemaakt

Sdu Licent Academy biedt uitkomst!
Binnen jouw organisatie is het van belang om je medewerkers de juiste opleidingen te laten volgen. Zij moeten regelmatig hun kennis (al dan niet verplicht) updaten en je wil dat jouw team of medewerkers allemaal dezelfde informatie krijgen. Een opleiding op maat gemaakt speciaal voor jouw organisatie is dan ook de oplossing. Maar hoe pak je dit aan en wie kan je helpen?

Sdu Licent Academy biedt de uitkomst. Wij ontzorgen je op alle vlakken.

Vaststellen van opleidingsbehoeften en doelstellingen
Wanneer je contact opneemt met ons voor een opleiding op maat, een incompany, zullen wij allereerst een aantal vragen stellen. Het is namelijk van belang om allereerst samen met jou vast te stellen waar de behoeften liggen op het gebied van de opleiding. Welke kennis wil je dat er wordt geüpdatet? Welke doelstellingen moeten er na het volgen van de opleiding behaalt zijn? En natuurlijk welk thema of onderwerp wil je dat er aan bod komt in de opleiding. Ben je hier zelf nog niet zo zeker van, dan helpen wij je met het formuleren van de juiste doelstellingen en het vinden van het exacte onderwerpen en thema’s.

Op basis van het thema, de behoeften en doelstellingen bekijken we in welke vorm we de incompany kunnen gieten. Online, hybride of fysiek. Wil je de informatie door middel van een twee uur durend webinar overgebracht hebben, of is er een behoefte aan een opleidingstraject van verschillende bijeenkomsten op een fysieke locatie. Alles is voor ons mogelijk, binnen de geldende maatregelen uiteraard.

Door, eerst samen de diepte in te gaan op het gebied van jouw wensen, kunnen wij een uniek format voor je opstellen dat helemaal past bij jouw opleidingsbehoeften en organisatie.

De juiste docent, locatie & catering
Op basis van de behoeften en vooral ook de bedrijfscultuur binnen jouw organisatie, zoeken wij de juiste docent. Sdu Opleidingen heeft contacten met tientallen docenten met allemaal hun eigen vaardigheden. Wij zoeken, samen met jou, dus een docent, die past bij het thema dat behandeld wordt, de opleidingsvorm waar je voor gekozen hebt en de cultuur die binnen jouw organisatie heerst.

Kies je voor een incompany buiten je eigen kantoorpand? Dan zoeken wij een locatie in de buurt. Heb je een voorkeur, dan regelen wij die locatie. Heb je nog geen idee, dan leggen wij verschillende opties aan je voor. Wij regelen de onderhandeling over de reservering, de kosten en de catering. Allemaal volgens jouw wensen en binnen jouw budget.

De timing die bij je past
Eén van de grote voordelen van een opleiding speciaal voor jouw organisatie, is dat deze kan plaatsvinden wanneer jij dit wil. Jouw medewerkers hoeven niet te wachten op die broodnodige nieuwe kennis, totdat een opleider besluit een cursus te organiseren. Maar je kunt die kennis voor jouw medewerkers in huis halen.

Je laat ons weten wat jouw voorkeur is voor een tijdstip / datum voor de opleiding. Een timing die past binnen de agenda’s van jouw teamleden of medewerkers. Op basis daarvan stemmen wij dit af met de docent.

Logistieke zaken
Wanneer dan de inhoud van de opleiding, de docent, locatie en datum vastliggen, is het tijd om jouw medewerkers uit te nodigen. Wellicht gaat het om een kleine groep mensen en kun je dit prima zelf verzorgen. Maar wat nu als je tientallen medewerkers tegelijk wilt uitnodigen. Ze moeten allemaal op de juiste locatie zijn of allemaal een link hebben naar het webinar? En wellicht is er nog cursusmateriaal dat opgesteld en rondgestuurd moet worden. Ook daarbij kan Sdu Licent Academy je helpen.

Wanneer we de inhoud, docent en locatie hebben afgestemd, kunnen wij het uitnodigingstraject uit handen nemen. Wij zorgen dat alle deelnemers aan de opleiding tijdig de juiste informatie ontvangen. Wanneer het om een online opleidingstraject gaat, verzorgen wij de aanmeldlinken en zorgen we voor een moderator tijdens het webinar. Is er behoefte aan cursusmateriaal, dan nemen wij de ontwikkeling hiervan uit handen. Eventueel aangepast aan de eigen huisstijl. 

Sdu Licent Academy biedt uitkomst
Sdu Licent Academy draait al heel wat jaren mee in opleidingenland. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opleidingsmethoden, thema’s voor opleidingen en docenten. Bij ons ben je in goede handen voor een incompany. Het enige dat je hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wij nemen daarna contact op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Licent Academy uitkomst voor jouw opleidingsbehoeften!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

0020 Sdu Incompany klantreview contact 780x340 20020 Sdu Incompany klantreview klantreview 780x340 3

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden