Een opleiding op maat gemaakt

Sdu Licent Academy biedt uitkomst!
Binnen uw organisatie is het van belang om uw medewerkers de juiste opleidingen te laten volgen. Zij moeten regelmatig hun kennis (al dan niet verplicht) updaten en u wilt dat uw team of medewerkers allemaal dezelfde informatie krijgen. Een opleiding op maat gemaakt voor uw organisatie is dan ook de oplossing. Maar hoe pakt u dit aan en wie kan u helpen?

Sdu Licent Academy biedt de uitkomst. Wij ontzorgen u op alle vlakken.

Vaststellen van opleidingsbehoeften en doelstellingen
Wanneer u contact opneemt met ons voor een opleiding op maat, een incompany, zullen wij allereerst een aantal vragen aan u stellen. Het is namelijk van belang om allereerst samen met u vast te stellen waar de behoeften liggen op het gebied van de opleiding. Welke kennis wilt u dat er wordt geüpdatet? Welke doelstellingen moeten er na het volgen van de opleiding behaalt zijn? En natuurlijk welk thema of onderwerp wilt u dat er aan bod komt in de opleiding. Bent u hier zelf nog niet zo zeker van, dan helpen wij u met het formuleren van de juiste doelstellingen en het vinden van het exacte thema of thema’s.

Op basis van het thema, de behoeften en doelstellingen bekijken we in welke vorm we de incompany kunnen gieten. Online, hybride of fysiek. Wilt u de informatie door middel van een twee uur durend webinar overgebracht hebben, of is er een behoefte aan een opleidingstraject van verschillende bijeenkomsten op een fysieke locatie. Alles is voor ons mogelijk, binnen de geldende maatregelen uiteraard.

Door, eerst samen met u de diepte in te gaan op het gebied van uw wensen, kunnen wij een uniek format voor u opstellen dat helemaal past bij uw opleidingsbehoeften en binnen uw organisatie.

De juiste docent, locatie & catering
Op basis van de behoeften en vooral ook de bedrijfscultuur binnen uw organisatie, zoeken wij de juiste docent. Sdu Opleidingen heeft contacten met tientallen docenten met allemaal hun eigen vaardig. Wij zoeken, samen met u, dus een docent, die past bij het thema dat behandeld wordt, de opleidingsvorm waar u voor gekozen heeft en de cultuur die binnen uw organisatie heerst.

Kiest u voor een incompany buiten uw eigen kantoorpand? Dan zoeken wij een locatie in de buurt. Heeft u een voorkeur, dan regelen wij die locatie. Heeft u nog geen idee, dan leggen wij verschillende opties aan u voor. Wij regelen de onderhandeling over de reservering, de kosten en de catering. Allemaal volgens uw wensen en binnen uw budget.

De timing die bij u past
Eén van de grote voordelen van een opleiding speciaal voor uw organisatie, is dat deze kan plaatsvinden wanneer u dit wilt. Uw medewerkers hoeven niet te wachten op die broodnodige nieuwe kennis, totdat een opleider besluit een cursus te organiseren. Maar u kunt die kennis voor uw medewerkers in huis halen.

U laat ons weten wat uw voorkeur is voor een tijdstip / datum voor de opleiding. Een timing die past binnen de agenda’s van uw teamleden of medewerkers. Op basis daarvan stemmen wij dit af met u en de docent. En zo regelen wij voor u dat uw medewerkers de benodigde kennis krijgen, wanneer u dit wilt.

Logistieke zaken
Wanneer dan de inhoud van de opleiding, de docent, locatie en datum vastliggen, is het tijd om uw medewerkers uit te nodigen. Wellicht gaat het om een kleine groep mensen en kunt u dit prima zelf verzorgen. Maar wat nu als u tientallen medewerkers tegelijk wilt uitnodigen. Ze moeten allemaal op de juiste locatie zijn of allemaal een link hebben naar het webinar? En wellicht is er nog cursusmateriaal dat opgesteld en rondgestuurd moet worden. Hoe doet u dat? Ook daarbij kan Sdu Licent Academy u helpen.

Wanneer we de inhoud, docent en locatie hebben afgestemd, kunnen wij het uitnodigingstraject uit handen nemen. Wij zorgen dat alle deelnemers aan de opleiding tijdig de juiste informatie ontvangen. Wanneer het om een online opleidingstraject gaat, verzorgen wij de aanmeldlinken en zorgen we voor een moderator tijdens het webinar. Is er behoefte aan cursusmateriaal, dan nemen wij de ontwikkeling hiervan uit handen. Eventueel in uw eigen huisstijl en met uw eigen teksten erin verwerkt. Allemaal goed geregeld.

Sdu Licent Academy biedt uitkomst
Sdu Licent Academy draait al heel wat jaren mee in opleidingenland. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opleidingsmethoden, thema’s voor opleidingen en docenten. Bij ons bent u in goede handen voor uw incompany. Het enige dat u hoeft te doen is vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Wij nemen daarna contact met u op en zorgen voor een uitgebreide en overzichtelijke offerte. En zo biedt Sdu Licent Academy uitkomst voor uw opleidingsbehoeften!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

0020 Sdu Incompany klantreview contact 780x340 20020 Sdu Incompany klantreview klantreview 780x340 3

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden