Netwerk Adviseur Familiebedrijf Studiedag

Inhoud

Licent Academy heeft het Netwerk Adviseur Familiebedrijf (NAF) opgericht: een multidisciplinair netwerk voor adviseurs van het familiebedrijf. Met een vakblad, een jaarlijks congres en halfjaarlijkse studiemiddagen helpen we de adviesbranche om kennis en vaardigheden te vergroten. Alles om het familiebedrijf verder te helpen. Nederland heeft minstens 260.000 familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor ruim 49% van de werkgelegenheid en bijna 53% van het Bruto Nationaal Product. De kans is zeer groot dat een deel van uw cliënten ook een familiebedrijf is. De dynamiek van het familiebedrijf zorgt voor veel uitdagingen. Alleen juridische, fiscale of financiële kennis is niet voldoende.

Dynamiek
Steeds meer professionals ontdekken dat het familiebedrijf interessante mogelijkheden biedt voor hun dienstverlening. Inzicht in de dynamiek van het familiebedrijf vergroot de toegevoegde waarde van de advisering. Familiebedrijven gaan anders om met belangrijke kwesties als financiering, personeel, governance en opvolging. Vaak liggen daar zowel de succesfactoren als de zwakheden van het familiebedrijf besloten.

Nieuw netwerk 
Met NAF zetten we een nieuw netwerk voor adviseurs op, dat draait om het familiebedrijf. Twee maal per jaar organiseren we een studiemiddag waar specialisten hun kennis delen met adviseurs uit verschillende disciplines. Als lid van NAF heeft u bovendien toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven én ontvangt u vier maal per jaar het Vakblad FamilieZaken. 

Lid worden
Meld u nu aan en krijg twee maal per jaar toegang tot een studiemiddag, toegang tot het jaarlijkse Nationaal Congres Familiebedrijven en vier maal per jaar het Vakblad Familiezaken. De jaarlijkse contributie bedraagt in 2017 € 695. 

> Meer informatie 

Op dinsdag 14 november vindt de tweede studiedag plaats. Op deze dag praten drie specialisten u bij over de laatste ontwikkelingen en is er een netwerklunch. 

Bent u nog geen lid van het NAF? Ook dan kunt u de bijeenkomst bijwonen! Neem contact op met Juara Verheij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van het NAF worden automatisch aangemeld voor deze bijeenkomst.

Onderwerpen

11:00 - 11:30 Ontvangst

11:30 - 12:30 Belang van continuïteit in familiebedrijven door een goed bestuur - dr. Ilse Matser

12:30 - 13:30 Lunch

13:30 - 14:30 Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf: belastinglatenties die een rol kunnen spelen bij de overdracht van de onderneming binnen de familie - mr. drs. John Bult RB

14:30 - 15:30 Mediation bij conflicten en bij bedrijfsopvolging in het familiebedrijf - dr. mr. Fred Schonnewille

Planning

Dinsdag 14 november

Tijd: 11:30 - 15:30

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor Netwerk Adviseur Familiebedrijf Studiedag te Landgoed Groot Kievitsdal Baarn. De factuur à €395 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Dinsdag 14 november 2017
11.30 uur - 15.30 uur
Landgoed Groot Kievitsdal Baarn
Prijs

Prijs: €395

Accreditatie
 • pe rbRB: 3 punten i.a.
 • pe nbaNBA: 3 PE-uren
 • pe knbKNB: 3 punten i.a.
 • Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

  Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse orde van Belastingadviseurs en voor 3 uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden.

  Voor meer informatie kunt u terecht op de website van NOB.

  Nederlandse Orde van Advocaten

  Op grond van artikel 4 van de Verordening Vakbekwaamheid van de Nederlandse orde van Advocaten is het sinds 1 januari 2012 niet meer noodzakelijk onderwijs te volgen bij een door de NOvA erkende opleidingsinstelling. De enige verplichting is dat het onderwijs betrekking heeft op het rechtsgebied waarop de advocaat werkzaam is of wil zijn. De behaalde punten dienen door de advocaat zelf op het CCV-formulier te worden aangetekend. Er kan 1 punt per uur onderwijs worden behaald. Als bewijs dat het onderwijs is gevolgd, ontvangt u van ons een certificaat van deelname waarop het aantal uren is vermeld. We adviseren u het programma van de opleiding te bewaren.
  De Verordening Vakbekwaamheid kunt u raadplegen op de website van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Sandra de Graaf
Sandra de Graaf

 070-3780747
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl