Groenteman, Ernst

Ernst Groenteman is accountant en partner bij EY en hij leidt de Familiebedrijvenpraktijk van EY in Nederland. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse editie van een wereldwijd ondernemersprogramma van EY; de EY Entrepreneur Of The Year Award.

Familiebedrijven
Als partner is Ernst met name actief als boegbeeld en “Thought Leader” en breidt hij het netwerk van EY in de markt verder uit. Ernst geeft leiding aan het Nederlandse team van EY specialisten wat zich richt op Familiebedrijven (waaronder accountants, belastingadviseurs, adviseurs, Fusie en Overname adviseurs en juristen).

EY kent wereldwijd en in alle landen een Familiebedrijvenpraktijk en er wordt gewerkt volgens dezelfde concepten en methodieken en Best Practices worden actief gedeeld.

Next Generation en opvolging

Next Generation en opvolging zijn speerpunten van EY in de bediening van Familiebedrijven. EY kent een wereldwijde Next Gen Academy specifiek voor “Next Genners” van Familiebedrijven.

Governance

EY staat haar Familiebedrijven cliënten bij op allerlei vraagstukken binnen de Familie, in het bedrijf en op het grensvlak tussen Familie en Bedrijf. Het goed regelen van zaken in deze driehoek en het versterken van de Governance zijn daarin speerpunten.

Vrije tijd

Het hele jaar door zwemmen in open water, hardlopen, golf, zijn 2 teckels en lezen en klassieke muziek en Zuid Frankrijk zijn een aantal passies van Ernst, waarmee hij zijn vrije tijd doorbrengt

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl