Smits, mr. Peter-Jan

Peter-Jan is een energieke aanhouder en doorzetter die in zijn element is als hij aan een breed scala van activiteiten kan deelnemen. Hij is nieuwsgierig en onderzoekend en houdt ervan om te werken in een levendige sociale omgeving.

Vanuit zijn werkzaamheden heeft hij vele organisaties mogen adviseren over organisatie-inrichting dan wel verbeterprocessen. Hij heeft veel ervaring kunnen opdoen met verandermanagement, zowel in een groeiende als in een sterk krimpende organisatie. In de omgang kan hij direct en confronterend zijn maar hij zal mensen altijd steunen waar nodig. Een coachende stijl van leidinggeven, met een flinke dosis humor, past hem het beste. 
In de loop van de jaren heeft Peter-Jan een groot netwerk opgebouwd in bedrijfsleven, politiek, brancheverenigingen en sociale partners.

In 2013 heeft Peter-Jan Resolute Mediation opgericht: een inmiddels toonaangevend kantoor op het gebied van zakelijke mediations en coaching. Met een landelijk opererend team van 10 mediators en door een provocatieve stijl van mediation heeft Resolute een indrukwekkend klantenbestand weten op te bouwen.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden