Kim Voordes

Mr. Kim Voordes is advocaat arbeidsrecht sinds 2000 en voert haar brede arbeidsrechtelijke praktijk onder de naam Advocaat Kim vanuit het hart van Nederland: Utrecht. 

Kim haar praktijk is kleurrijk. Zo adviseert en onderhandelt Kim zowel in opdracht van werkgevers als werknemers in het kader van totstandkoming van vaststellingsovereenkomsten, voert zij inhoudelijke ontbindingsprocedures bij de kantonrechter en ontslagprocedures bij het UWV. Kim adviseert bij vraagstukken over wijziging van arbeidsvoorwaarden, staat ondernemers bij in het kader van een bedrijfssluiting en onderhandelt en adviseert bij geschillen over concurrentiebedingen of ontslag op staande voet. Ook ondernemingsraden weten Kim te vinden.


Kim studeerde in 1998 en 1999 af aan de Universiteit Utrecht in zowel het Notariaat als het Nederlands Recht, afstudeerrichting Privaatrecht. Het arbeidsrecht stal haar hart bij haar eerste werkgever Marree + Dijxhoorn te Amersfoort. Zij startte haar eigen kantoor in 2005 en is sindsdien naast advocaat arbeidsrecht zelf ook ondernemer.  

 

Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 ยป 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden