Tydeman, mr. Mitra

Mr. Mitra Tydeman is werkzaam als manager bij het Knowledge Centre Tax  vanPwC, met een focus op Family Business,  Private Wealth en Estate Planning en verbonden aan het Tilburg Institute for Family Business (TiFB). Daarnaast is zij als buitenpromovenda verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wetenschap

Als wetenschapper houdt Mitra zich in het bijzonder bezig met inkomstenbelasting en schenk- en erfbelasting. Momenteel verricht zij promotieonderzoek naar de fiscale aspecten van religie, levensbeschouwing en spiritualiteit, een van de goeddoelcategorieën in de wet. Het betreft een onderzoek dat een breed fiscaal terrein beslaat en ook civielrechtelijke en mensenrechtelijke invalshoeken belicht, zoals het privacygrondrecht. Zij publiceert regelmatig over uiteenlopende fiscale onderwerpen in diverse vakbladen en media, waaronder het Financieel Dagblad. 

Passie

Vanuit haar passie voor het familiebedrijf schrijft Mitra regelmatig voor de site van PwC en voor het TiFB artikelen en nieuwsberichten met actuele tips rondom het familiebedrijf. Zo heeft zij meegewerkt aan diverse rechtsvergelijkende PwC-rapporten over de bedrijfsopvolgingsregeling en de invoering van het UBO-register. Ook heeft zij meegeschreven aan en de eindredactie gevoerd van de PwC-reeks Familie en vermogen in bedrijf.

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden