PE-Pitstop Compliancerisico’s Vastgoedstructuren

Inhoud

Voor beleggers en investeerders vormt vastgoed een gewild beleggingsobject. De Nederlandse financiële sector ziet dan ook veel vastgoedtransacties de revue passeren. Het gaat hierbij niet alleen om Nederlands vastgoed, maar ook om internationale vastgoedbeleggingen die – vanwege overwegend fiscale motieven – via Nederland gestructureerd worden. Vanuit compliance perspectief vormt de vastgoedsector echter een risicovolle branche. On-transparante waarde fluctuaties, (snel) opeenvolgende transacties, hoge waardes en een negatief imago maakt dat deze sector extra aandacht geniet van compliance, maar ook van de toezichthouders.

Tijdens deze Pitstop wordt stilgestaan bij de compliance risico’s rondom vastgoed en de aan vastgoed gerelateerde transacties en partijen. Hierbij komen nationale en internationale transacties en structuren uitgebreid aan bod, dit mede aan de hand van diverse casusposities.

Onderwerpen

Programma
- Toezicht op de vastgoedmarkt en de rol van banken, trustdienstverleners en adviseurs
- De diverse compliance risico’s rondom vastgoed
- Investeringen in vastgoed en vastgoed transacties
- Nationale en internationale vastgoed structuren

Planning

Woensdag 18 april 2018

Tijd: 15:30 tot 19:00 uur 

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor PE-Pitstop Compliancerisico’s Vastgoedstructuren te Hotel Schiphol A4. De factuur à €295 ontvang ik kort voor de startdatum van de cursus.

Praktisch

Datum, tijd en locatie
Woensdag 18 april 2018
15.30 uur - 19.00 uur
Hotel Schiphol A4
Prijs

Prijs: €295

Betaling: U ontvangt kort voorafgaand aan de startdatum de factuur.

Accreditatie
    Holland Quaestor 3 PE-punten i.a.

Docent(en)

Vragen

Heeft u vragen over deze opleiding? Ik beantwoord ze graag voor u. Ik denk ook graag mee over een maatwerkcursus of volledig programma voor uw kantoor.

Robin van Keeken
Robin van Keeken

 070-3780753
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over Sdu Licent Academy

Sdu Licent Academy is dé opleider voor professionals die ondernemers adviseren over fiscale vraagstukken. Belastingadviseurs, accountants, notarissen, bankiers, financieel planners, advocaten en trust professionals vergroten al meer dan 15 jaar hun kennis en vaardigheden met onze opleidingen, cursussen, symposia en congressen. Maar ook online via de e-learnings en webinars van Tax Talks. Daarnaast geven wij diverse vakbladen en praktijkgerichte toolkits uit om de adviseur te ondersteunen in zijn praktijk.

 

Sdu Licent Academy | Prinses Beatrixlaan 116 » 2595 AL Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl