Vakblad Estate Planning kennismakingsabonnement

Inhoud

Het Vakblad Estate Planning voorziet in de behoefte aan praktijkgerichte informatie op alle onderwerpen rondom het thema estate planning. Het Vakblad Estate Planning is tevens het officiële orgaan van het Register Estate Planners.

Estate planning heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van de advisering aan particulieren en ondernemers. Door de wijzigingen in het erfrecht, het huwelijksvermogensrecht en uiteraard de Successiewet is estate planning in een nieuw daglicht komen te staan.

Klik op bovenstaande bestelknop om een kennismakingsabonnement van 3 nummers voor
€ 45,- te bestellen. Exclusief 9% btw.

Of kies voor een jaarabonnement. Het Vakblad Estate Planning verschijnt zes maal per jaar. Een jaarabonnement kost € 239 per jaar. Exclusief 9% btw.

Onderwerpen

In nummer 2020-66 treft u de volgende belangrijke actuele onderwerpen aan:

Zaaksvervanging in het huwelijksvermogensrecht revisited
Prof. dr. mr. Wouter Burgerhart vraagt opnieuw aandacht voor de huwelijksvermogensrechtelijke zaaksvervanging als relevante factor voor de allocatie van het vermogen in een huwelijk of een geregistreerd partnerschap.

Wetsvoorstel differentiatie overdrachtsbelasting
Op Prinsjesdag 2020 is het Wetsvoorstel Wet differentiatie overdrachtsbelasting gepubliceerd. Het wetsvoorstel beoogt een differentiatie aan te brengen in de overdrachtsbelasting voor woningen die worden verkregen door starters en andere verkrijgers. Mr. Ronald Plat, Eda Šćulić-Biçer LL.M en Mick Jenezon MSc bespreken de punten die van belang zijn voor de praktijk.

Het doolhof van het verrekenbeding
Als een huwelijk eindigt door echtscheiding en er is sprake van een niet-uitgevoerd periodiek verrekenbeding, kunnen de vereffenaars en echtelieden in een doolhof terechtkomen. Een uitspraak van de Hoge Raad heeft voor veel onduidelijkheid gezorgd, zo betoogt mr. dr. Louis Zonnenberg.

Verslag Online Congres Estate Planning 2020

Praktisch

Prijs

Prijs: €45 kennismaking voor drie nummers

 

Sdu Licent Academy | Maanweg 174 » 2516 AB Den Haag |  (070) 3780750 | opleidingen@licentacademy.nl

> Algemene voorwaarden